Ardei umpluti cu carne

de susu in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2010 | 5876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata porc si vita amestec
  • 2 kg ardei grasi mai multi rosii -        
  • 1 legatura marar -        
  • 1 legatura patrunjel -        
  • 1 ou -        
  • 3-4 cepe potrivite (una pentru sos) -        
  • Vegeta -        
  • Sare -        
  • Piper -        
  • O mana de orez -        
  • 1 morcov mic -          
  • ½  rosii -        
  • Bullion -        
  • Foi de dafin -        
  • ½ cana de apa la 1 kg carne tocata  
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se curata, se spala ceapa (se opreste una pentru sos), se toaca marunt sau se da prin masina de tocat carne iar apoi se caleste in putin ulei si se pune la scurs in strecuratoare.Verdeata spalata si scursa se da prin masina sau se toaca marunt . Orezul se opareste sau se fierbe pe jumatate. Carnea toccata se amesteca cu oul, verdeata, ceapa calita si scursa, orezul oparit, condimentelel, si ½ cana de apa calduta (apa face carnea sa nu ramana tare la fierbere) Se bate bine compozitia.

Se spala ardeii si se scurg bine. Li se taie frumos un capac cu tot cu codita care se va pune deasupra. Se curata de seminte si se umplu cu aceasta compozitie lasand loc de 1 deget . Li se pune la fiecare un capacel de rosie si apoi se calesc un pic ardeii pe toate partile. Se scot ardeii si se caleste in uleiul ramas ceapa toccata, morcovul curatat si dar prin razatoarea mica.(cine doreste poate aduga si ½ lgt faina pentru un sos mai gros).Se stinge cu apa fierbinte si bulion .

Se aseaza frumos ardeii in picioare, li se aseaza capacele lor cu codita, se dau rosiile prin razatoarea mica si se pun printre ardei. Se fierbe apa si se adauga peste ardei sa ii acopere. Se pun condimente, foi de dafin, piper si se fierb ½ ora acoperiti. Se da apoi cratita la cuptor sa scada la jumatate. Daca este nevoie se mai adauga bulion. Se servesc fierbinti cu smantana.

 
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

21.04.2010, 15:19

imi lasa gura apa

nadina73 1

21.04.2010, 21:05

foarte buni sa sti ca tare demult nu am facut ,super

epurasha2bb 1

03.05.2010, 21:20

foarte bun, ca la mama acasa!azi fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga americana